Halkla İlişkiler ve İletişim Kulübü

• ​​​​Kulüp Hakkında
Halkla İlişkiler ve İletişim Kulübü, heyecanlı ve enerjik kadrosu ile okulumuz öğrencilerinin üniversite hayatlarını hem akademik hem de eğlence anlamında dolu bir şekilde yaşamaları üzerine kurulmuştur. Halkla İlişkiler ve İletişim Kulübü, üniversite kulüplerinin iş dünyasına girmeden önce bir ön hazırlık olabileceğini hatırlatmasının yanında kulüp üyelerinin sosyal becerilerinin de kuvvetlenmesini hedeflemiştir. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünü temsil etmek ile beraber İletişim kavramının evrenselliğine dayanarak farklı fakülte ve bölümlerdeki öğrencilere hitap ederek bu öğrencileri kulüp çatısı altında birleştirme özelliğine sahiptir.

Misyonumuz:
Halkla İlişkiler ve İletişim dünyasındaki yetkin kişileri okulumuzda ağırlayarak kişisel gelişimimize katkı sağlamak,
Ağırladığımız misafirlerimiz aracılığı ile öğrencilerimize staj imkânı sunmak,
Kulüp içerisinde güçlü bir iletişim sağlayarak yeni kayıt olan öğrencilerimizin adaptasyon sürecini hızlandırmak,
Mevcut üyelerimizle aramızda sıcak ve samimi bir ilişki kurarak kulübümüzün hep bir adım öteye gitmesini sağlamaktır.

Vizyonumuz:
Yeteneklerimiz ve enerjimiz ile faaliyetlerde bulunarak Haliç Üniversitesi’nde en aktif ve ilk akla gelen kulüp olabilmek,
Halkla İlişkiler ve İletişim Kulübü aracılığı ile Haliç Üniversitesi’nin imajını yükseltmek ve bilinirliğini arttırmaktır.

Değerlerimiz
Sevgi ve Saygı