Üniversitemizde Asrın Soykırımlarına Karşı Büyük Yürüyüş Düzenlendi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Üniversitemizde Asrın Soykırımlarına Karşı Büyük Yürüyüş Düzenlendi

​​Bugün üniversitemizin İslami Araştırmalar Kulübü tarafından düzenlenen Asrın Soykırımlarına Karşı Yürüyüş, büyük ilgiyle karşılandı. Öğrenciler, sloganlar eşliğinde kampüste yürüyerek zulme dikkat çekti.

Yürüyüş sırasında kulüp sözcüsü yaptığı açıklamada, "İnsanların vicdansızca katledildiği bir zamanda susulmaz, bebeklerin öldürüldüğü bir dünyada susulmaz, çocukların kıyafet yerine kefen giymesine susulmaz, hastane ve okullar bombalanırken susulmaz. Zulme, soykırıma ve vahşete susulmaz; biz de susmadık, susmayacağız," diyerek, yürüyüşün amacını vurguladı.

Etkinlik, Doğu Türkistan ve Filistin'de zulüm gören insanlar için yapılan dualarla devam etti. Yürüyüş, katılımcıların alkışları ve fotoğraf çekimi ile son buldu.​