Teknoloji Transfer Ofisi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Teknoloji Transfer Ofisi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi

Teknoloji Transfer Ofisi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi

Haliç Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nde düzenlenen törenle Dr. İsmail Kasap, müdürlük görevini Vedat Özyazgan'dan devraldı.

Törene, Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç ve fakülte dekanları da katıldı. Prof. Dr. Nihat İnanç, Dr. Vedat Özyazgan'a üniversiteye katkılarından dolayı teşekkür etti ve geçmiş başarılarından övgüyle bahsetti. Ayrıca, Dr. İsmail Kasap'a güvenini belirterek Teknoloji Transfer Ofisi'nin daha da ileriye gideceğine inancını dile getirdi.

Müdürlük görevini devralan Dr. İsmail Kasap, önceki Müdür Vedat Özyazgan'a teşekkürlerini iletti ve yeni görevinde planladığı çalışmaları paylaştı. Kasap, Teknoloji Transfer Ofisi'nin mevcut başarılarını daha da ileriye taşıyacaklarını ve üniversitenin bilim ve teknoloji alanındaki etkisini artırma hedefinde olduklarını ifade etti.