Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

 

Haliç Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Prof. Dr. Hasan Boynukara, düzenlenen törenle müdürlük görevini devraldı.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç ile birlikte fakülte dekanları da katıldı. Prof. Dr. Nihat İnanç, Prof. Dr. Hasan Boynukara'yı tebrik ederek; "Haliç Üniversitesi'ne hoş geldin." dileklerini iletti.

Prof. Dr. Hasan Boynukara, "Ülkemize katkı sağlamak düşüncesiyle iyi ve güzel işler yapmaya çalışıyorum. Bunun için de Haliç Üniversitesi'nde devam edeceğim." diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç ve müdürlük görevini devralan Prof. Dr. Hasan Boynukara, önceki müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erçin Ayhan'a Yabancı Diller Yüksekokulu'na olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Dr. Öğr. Üyesi Erçin Ayhan ise, Prof. Dr. Hasan Boynukara'yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Hasan Boynukara Kimdir?

Prof. Dr. Hasan Boynukara 1955 yılında Adıyaman'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Adıyaman'da tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde bitirdi. 1988 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktorasını tamamladı. 2000 yılında doçent, 2007 yılında profesör oldu. Eleştiri, kimlik, popüler kültür, post-kolonyalizm, modernizm-postmodernizm ve roman alanında çok sayıda kitap ve makalesi bulunmaktadır.