Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 01.08.2024 Tarihli Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavına Girecek Aday Listeleri
  • ​​​​​​Güzel Sanatlar Fakültesi​
    Grafik Tasarım Bölümü

​​​Aday listesine ulaşmak için tıklayınız.​

• ​​​​​Güzel Sanatlar Fakültesi
    Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü

​Aday listesine ulaşmak için tıklayınız.​

Yetenek sınavı komisyonu tarafından belirlenen sınav konusu, sınavdan 30 dakika önce sınıflarda hazırlanacak ve sınava giren adaylardan hazırlanan kompozisyona uygun çizim yapmaları istenecektir. Yetenek sınavlarında eşdeğer seviyede beceri gerektiren, sınav süresine uygun konu belirlenmektedir. İletilen sınav kâğıtları yetenek sınav komisyonunca değerlendirilecektir.

Kampüste olan yetenek sınavı için, çizimin yapılacağı A3 çizim kâğıtları üniversitemiz tarafından temin edilecektir. Adayların kalem seti ve silgileri yanlarında olmalıdır. İstenirse duralit adayların kendileri tarafından temin edilmelidir.

• Sınavda öğrenciler fotoğraflı kimlik kartlarını sunarak kimliklerini kanıtlayacaktır.
  • Sınavın izlenmesi, sınav esnasında öğrenci tarafından kayıt alınması veya başka bir şekilde hile yapılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir ihlal halinde, gözetmenler sınavı durdurup öğrenciye otomatik olarak sıfır puan verebilecek ve öğrenci gelecekte sınavlara tekrar girme hakkını kaybedecektir. Adayların kalem seti ve silgileri yanlarında olmalıdır.​
  • Sınav sonuçları, Güzel Sanatlar Fakültesinin Duyurular sayfasında yayımlanacaktır.