Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

​Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni, Küçük Konferans Salonunda akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tören, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Türkçe) Bölüm Başkanı Seda Saka ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) Bölüm Başkanı Seda Yıldız'ın konuşmalarıyla devam etti. Hocalarımız, fizyoterapist olmanın öneminden ve gerekliliğinden bahsederek; beyaz önlük giyilmesinin öğrencilerin sağlık çalışanı olmalarının onurlandırdığı bir tören olduğuna değindi.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Prof. Dr. Tahsin Beyza Beyzadeoğlu, fizyoterapistliğin sadece bir meslek olmadığını, bir yaşama şekli olduğuna vurgu yaparak mesleğe yeni adım atmış öğrencilere tavsiyede bulundu.

Türkçe ve İngilizce bölüm temsilcileri ve Girişimci Genç Fizyoterapistler Kulübü başkanının konuşmasının ardından öğrencilere sırasıyla akademisyenlerimiz tarafından beyaz önlükleri giydirildi. Öğrenciler, beyaz önlükleriyle yemin ettikten sonra tören sona erdi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, gelecekteki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.