Haliç Üniversitesi SporFest'e Ev Sahipliği Yaptı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi SporFest'e Ev Sahipliği Yaptı

​Haliç Üniversitesi ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi iş birliğinde düzenlenen SporFest, 10-12 Mayıs tarihleri arasında üniversitemizde gerçekleşti. Yoğun ilginin olduğu SporFest'e, farklı spor dallarından 1000'in üzerinde sporcu katıldı.

Katılımcılar, voleybol, basketbol ve yüzme branşlarında performanslarını sergiledi. Katılımcılar arasında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Beşiktaş Anadolu Lisesi, Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi, Vefa Lisesi, Haydarpaşa Lisesi, Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve Çemberlitaş Anadolu Lisesi gibi köklü okullar yer aldı.

SporFest, sadece spor müsabakalarıyla sınırlı kalmadı; aynı zamanda katılımcılara sosyalleşme ve eğlence imkanları da sundu. Voleybol, basketbol ve yüzme branşlarında yapılan yarışmaların yanı sıra dans ve müzik performansları, PlayStation alanı, mekik, şınav, plank yarışmaları ve catwalk yarışması gibi çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçti.

Sporcuların arasında büyük rekabetin yaşandığı etkinlikte, dostluk ve sporun bir araya geldiği bir atmosfer hakimdi. Etkinlikte Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nin voleybol dalında elde ettiği birincilik ve Kabataş Erkek Lisesi'nin basketbol dalındaki başarısı öne çıktı. Başta başarı elde eden okullarımızı olmak üzere katılan tüm sporcularımızı tebrik ederiz.

Gelecek yıllarda da düzenlenecek olan SporFest, gençlerin sporla buluşmasına ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının gelişmesine katkı sağlayacak bir etkinlik olmaya devam edecek.​