Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Üniversitemizde Öğretmenler Gününe Özel "Boş Ders Tadında" Etkinliği Gerçekleşti

Yükseköğretimde çeyrek asrı geride bırakan ve yenilikçi bir vizyonla pek çok önemli organizasyona imza atan üniversitemiz eğitim camiasında ses getiren bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Öğretmenler Günü kapsamında, Ev Okulu Derneği iş birliğiyle düzenlenen 'Boş Ders Tadında Öğretmenler Günü Özel Etkinliği' 30 Kasım Perşembe günü, üniversitemizin 5. Levent Kampüsü'ndeki büyük konferans salonunda coşku dolu bir katılımla gerçekleşti.​

Üniversitemiz ve Ev Okulu Derneği iş birliği ile 24 Kasım'a özel olarak düzenlenen 'Boş Ders Tadında Öğretmenler Günü Özel Etkinliği'nde, İstanbul'un farklı okullarından 1500'e yakın öğretmen bir araya geldi. Üniversitemizin 5. Levent Kampüsü'​ndeki büyük konferans salonunda yapılan özel organizasyonda öğretmenler hem eğitici hem de eğlenceli bir programla moral buldu. Etkinlikte, öğretirken düşündüren, bilgilendirici olduğu kadar eğlendiren, alanında duayen isimler öğretmenlerle buluştu.​

Öğretmenlere moral ve motivasyon vermek amacıyla düzenlenen bu özel etkinlikte sahnede alanlarında başarılı pek çok isim yer aldı. Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK'ın açılış konuşmasını yaptığı programda, eğitimci Doç. Dr. Yavuz SAMUR eğitim çalışmalarındaki tecrübelerini öğretmenlerle paylaştı. Yetenek Sizsiniz Finalisti Game Of Gölge ekibi ise dikkat çekici gölge sanatı gösterisiyle öğretmenlere renkli anlar yaşattı.

Programda ayrıca, Avukat Mustafa CİVELEK, Yücel Akademi Kurucusu ve matematik öğretmeni Yücel ARICI'nın motivasyon konuşmalarının ardından, MEB Beşiktaş RAM Müdürü ve Ev Okulu Derneği Başkanı Mehmet Hilmi EREN ile Kidsnook kurucusu ve masal anlatıcısı Ayşegül DEDE ARICI'nın öğretmenlere özel sunumları gerçekleşti. Gecenin sonunda, müzik öğretmeni ve müzisyen Safiye ÇAKMAK'ın sahne performansı ile keyif dolu anlar yaşayan öğretmenler unutulmaz bir öğretmenler günü deneyimi yaşadı.

Salonda heyecan dolu oyunların da oynandığı programda öğretmenler oyunla​ra hep birlikte eşlik ettiler. Programda sürpriz hediyelerin verildiği bilgi yarışmasında ise, öğretmenler hem dikkatlerini hem de hızlarını sergiledi. Yarışma sonunda tüm katılımcı öğretmenler ödüllerini sahnede aldılar.

Üniversitemizin başarılı ev sahipliğiyle, öğretmenlerin ve tüm eğitim meraklılarının keyif dolu bir gece geçirdiği 'Boş Ders Tadında' etkinliği, katılımcıların sahnede 24 Kasım Öğretmenler Günü hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.