Haliç Üniversitesi Uluslararası İş Birliklerine İmza Atıyor
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi Uluslararası İş Birliklerine İmza Atıyor

Jakarta Global University Rektörü Eddy Yusuf ve Daar El-Qolam Lisesi Başkanı Zahid Purna Wibawa, mevcut iş birliklerini güçlendirmek ve yeni projeler geliştirmek amacıyla Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç ile bir araya geldi.

Haliç Üniversitesi'nde gerçekleşen görüşmede, Jakarta Global University ile iş birliğinin pekiştirilmesi ve değişim programlarının genişletilmesi konuları ele alındı. Ayrıca, Daar El-Qolam Lisesi ile yeni anlaşmalar üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Bu kapsamda, lise öğrencileri ve yöneticilerinin eğitim olanakları üzerine detaylı görüşmeler yapıldı.

İki üniversite ve lise arasındaki işbirliğinin güçlenerek devam etmesi beklenirken, görüşmelerin olumlu bir atmosferde geçtiği belirtildi.​