Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 2022-23 Bahar Dönemi Ders Seçimleri Esnasında Pedagojik Formasyon Derslerini Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

​Pedagojik Formasyon derslerini seçmek isteyen öğrencilerimiz, ilgili dersler kendi müfredatında olmadığı için ders kayıt ekranında sınıf düzeylerinin yanındaki “Müfredat/Bölüm Dışı Dersler” sekmesinden “Birim” kısmına Fen Edebiyat Fakültesi, “Program” kısmına Eğitim Bilimleri sekmelerini seçtikten sonra dersleri görebilir ve dersleri seçebilirler. İlgili görseller aşağıdadır.

2. sınıfların sadece PFE201, PFE203, PFE202 ve PFE204 kodlu dersleri seçmesi gerekmektedir.

Ders seçimleri Öğrencinin bir dönemde alabileceğiniz maksimum AKTS ile sınırlıdır.

3 ve 4. sınıf öğrencilerine eksik kalan dersleri için yaz okulunda ders açılacaktır.

Bahar döneminde mezun olacak öğrenciler Pedagojik Formasyon eğitimindeki “Öğretmenlik Uygulamasını” tamamlamadan Pedagojik Formasyon belgesini alamazlar.

​Ayrıntılı bilgi “Uygulama Esasları” nda yer almaktadır.