Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç Öğrenci Kulüplerinin Temsilcileri ile Bir Araya Geldi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç Öğrenci Kulüplerinin Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, üniversitenin öğrenci kulüplerinin temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda; Haliç Üniversitesi Genel Sekreteri Burak Başkan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yusuf Kıvanç Egeaka ve Kültür Müdürü Göknur Topçu da yer aldı. Üniversitenin konferans salonunda düzenlenen buluşma, öğrenci kulüplerinin geleceği, planlanan etkinlikler ve projeler üzerine gerçekleşti.​

Öğrenci temsilcileri, bu toplantıda kulüp faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde nasıl yürütülebileceği, üniversite yönetimi ile nasıl daha iyi bir iş birliği yapılabileceği ve öğrenci katılımının nasıl artırılabileceği gibi konulara değindi. Kulüplerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Nihat İnanç, öğrenci temsilcilerinin sorularını yanıtlarken, üniversitenin öğrenci kulüplerinin faaliyetlerini destekleyeceğini ifade etti. Genel Sekreter Burak Başkan ise, kulüplerin etkinlik planlarının daha verimli bir şekilde koordine edilmesi için gereken desteği vereceklerini belirtti.

Toplantının sonunda Prof. Dr. Nihat İnanç, öğrenci temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu buluşma, öğrenci kulüpleri ve üniversite yönetimi arasında sağlam bir iletişim köprüsü kurulması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.