Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 2-3 Temmuz ve 16-17 Temmuz 2024 Tarihlerinde Düzenlenecek Olan Q-Test Sınavı Hk.

​​2-3 Temmuz 2024 ve 16-17 Temmuz 2024 tarihlerinde, tüm seviyelerde eğitimine devam eden/kayıtlı hazırlık öğrencileri için (B2'yi tamamlamış ancak yeterlilik sınavından başarısız olmuş öğrenciler de dâhil)  Q-Test Sınavı düzenlenecektir.

Sınav ücreti 50$'dır (1.650,00 TL).

Ödemeler, üniversitenin aşağıda belirtilen hesabına Açıklama kısmına Q-TEST SINAVI/ÖĞRENCİ ADI-SOYADI-ÖĞRENCİ NUMARASI yazılarak yapılmalıdır. Açıklama kısmı eksik olan ödemeler onaylanmayacaktır.

Ödeme dekontları ydyo@halic.edu.tr e-posta adresine, ilgili sınav son başvuru tarihinden önce iletilmelidir.

Öğrenciler, üniversite e-postaları ile dekontu iletmelidir.

•  Sınav Bilgileri

Saat: 10:30

Yer: 2. Blok Derslikleri (5. ve 6. Kat)

4. Kat panolarda sınav yeri listesinden sınıflar kontrol edilebilir.

•  Sınav Tarihleri

1. Sınav:

2 Temmuz 2024 (Yazılı Sınav)

3 Temmuz 2024 (Konuşma Sınavı)

2. Sınav:

16 Temmuz 2024 (Yazılı Sınav)

17 Temmuz 2024 (Konuşma Sınavı)

Sınava girmek isteyen öğrencilerimiz, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili formu doldurmalıdır.

Sınav Başvuru Formu bağlantıları;

1. Sınav için 29 Haziran 2024 17.00'da kapanacaktır.

2. Sınav için 12 Temmuz 2024 saat 17.00'da kapanacaktır.

Formu doldurduktan ve kaydettikten sonra size herhangi bir onay e-postası/SMS gönderilmeyecektir.

Vakıfbank TL Hesabı

• Alıcı Adı: T.C. Haliç Üniversitesi
  • Banka Adı: Vakıfbank
  • Şube Adı: Sütlüce
  • IBAN: TR76 0001 5001 5800 7312 3241 74

Vakıfbank USD Hesabı

• Alıcı Adı: T.C. Haliç Üniversitesi
  • Banka Adı: Vakıfbank
  • Şube Adı: Mercan
  • IBAN: TR42 0001 5001 5804 8014 7412 63

• Her öğrenci sınavlara, Öğrenci Kimlik Kartı veya T.C. Kimlik Numarasının yazılı olduğu fotoğraflı resmi geçerli bir kimlik kartı ile girmek zorundadır. Kimlik kartları, sınavın sonuna kadar sıranın üzerinde bırakılmak zorundadır.
  • Sınavın hemen başında ilgili öğrenci tarafından, soru ve cevap kâğıtlarının üst kısmına, tükenmez kalemle; adı-soyadı, T.C. Kimlik Numarası yazılarak imzalanmalıdır. Optik form ise kurşun kalemle doldurulmalıdır.
  • Sınav salonundaki oturma düzeni, sınav görevlileri tarafından sağlanır. Herkes, görevlilerin uyarılarını uygulamak zorundadır.
  • Sınav başladıktan sonra sınıfa ancak 20 dakika sonra (sınavın Dinleme kısmı bittikten sonra) girilebilir. Dinleme kısmının bitmesinin ardından gelen ilk on dakika geçtikten sonra sınava girmek kesinlikle yasaktır.
  • Sınav başladıktan sonra ilk 20 dakikada ve sınavın son 15 dakikasında, sınav salonundan çıkmak yasaktır.
  • Sınav ile ilgili anlaşılmayan hususlar, sınav görevlilerine ilk 5 dakikada sorulabilir. Sınava giren diğer öğrencilerin konsantrasyonunun bozulmaması için daha sonra soru sorulamaz.
  • Dijital materyaller (cep telefonu, hesap makinesi, akıllı saat vs.), doğrudan kopya gerekçesi sayılır. Bu nedenle dijital materyaller kesinlikle açık halde bulundurulamaz. Sıranın üstünde veya altında muhafaza edilemez.
  • Her türlü ders materyali, sıranın altında veya üstünde bulundurulamaz. Ders materyalleri ve dijital aygıtlar, sınav esnasında, sıranın uzağında bir yerde muhafaza edilmelidir. Sıranın altı ve üstü kesinlikle boş tutulmalıdır.
  • Sınav esnasında; bir başkasıyla konuşma, bakma, her türlü alışveriş yasaktır ve kopya muamelesi gerektirir.
  • Sınavı bitiren öğrenci, sınav evraklarını teslim ederken, evrak sayısının da yazılacağı sınav tutanağını tükenmez kalem ile imzalamalıdır.