Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Haliç Üniversitesi Deprem Destek Koordinasyon Merkezi (Haliç DEKOM) Hakkında Önemli Duyuru

Kahramanmaraş ilimizde gerçekleşen ve geniş bir bölgeyi etkileyen depremin ardından Haliç Üniversitesi Deprem Destek Koordinasyon Merkezi (Haliç DEKOM) kurulmuştur.

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde ilerleyecek çalışmalarda; Destek Hizmetleri, Kurumsal İletişim, Satın Alma, Bilgi İşlem, Öğrenci İşleri ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlıklarımız ile fakülte sekreterlerimiz koordineli olarak yer alacaktır.

Haliç DEKOM aracılığıyla, afet bölgesine yapılacak yardımlar üniversitemizde bir araya getirilerek, Gençlik Spor İl Müdürlüğü vasıtasıyla bölgeye ulaştırılacaktır.

Haliç DEKOM kapsamında; bölgeye erişim sorunu yaşayan öğrencilerimize ulaşım çözümleri sunulacak, arama kurtarma faaliyetleri için destek çalışmalar yürütülecek ve orta ile uzun vadede bölgede yer alan depremzedeler için çalışmalar yapılacaktır.

Yardım ve diğer tüm konular için;

depremdestek@halic.edu.tr
sks@halic.edu.tr

Adres​lerinden ve 02129242444 numaralı telefondan Haliç DEKOM'a ulaşabilirsiniz.​