Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi, Sınav Eğitim Kurumları 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenine Ev Sahipliği Yaptı

​Haliç Üniversitesi kampüsü, Sınav Eğitim Kurumları 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenine ev sahipliği yaptı. Haliç Üniversitesi Büyük Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe, Prof. Dr. Ziya Selçuk başta olmak üzere eğitim dünyasının önemli isimleri katıldı.

Törende, Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç bir konuşma yaptı. Konuşmasında, Sınav Eğitim Kurumları ile Haliç Üniversitesi arasındaki güçlü bağa vurgu yaparak, “Evinize hoş geldiniz" dedi. Haliç Üniversitesi'nin All in One kampüsünde, Sınav Eğitim Kurumları öğrencilerine en iyi eğitim deneyimininim sunulduğunu belirtti. Konuşmasının ardından, Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer, Prof. Dr. Nihat İnanç'a teşekkürlerini ileterek hediye takdiminde bulundu.

Açılış töreni, Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer'in konuşmasıyla devam etti. Özer, konuşmasında öğretmene yönelik şiddetin engellenmesi ve devlet kurumlarında görev yapan öğretmenler ile özel kurumlarda görev yapan öğretmenlerin eşit haklara sahip olması konularında Sınav Eğitim Kurumlarının özveriyle çalıştığını vurguladı. Ayrıca, öğrencilere son teknoloji eğitim imkanları sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Konuşmasının ardından, Sınav Eğitim Kurumlarının eğitimde faydalandığı, yapay zeka destekli "3-4-5 All Star" adlı program, Fuat Kural tarafından tanıtıldı.

Etkinlik, Prof. Dr. Ziya Selçuk'un “Sorulara Soru Sormak" adlı konuşmasıyla devam etti. Selçuk, sunumunda öğretmen ve öğrenci arasındaki bağın önemine vurgu yaptı. Öğretmenlerin kendi ruhlarını anlamlı bulmaları gerektiğini çünkü bir çocuğun eğitim yoluyla hayatına dokunabileceğini belirtti. Bir çocuğun hayatına dokunmak için öğretmenlerin cesaret, azim ve heyecana sahip olmaları gerektiğine değindi. Konuşmanın ardından, Prof. Dr. Ziya Selçuk'a hediye takdim edildi.​