Grafik Tasarım Bölümü Yıl Sonu Öğrenci Sergisi Gerçekleşti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Grafik Tasarım Bölümü Yıl Sonu Öğrenci Sergisi Gerçekleşti

​​Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı ve Çizgi Film ve Animasyon bölümlerinin iş birliğiyle düzenlenen 2023-2024 Yıl Sonu Öğrenci Sergisi'nin açılışı 28 Haziran Cuma günü gerçekleştirildi. Sergi, 2. Blok 1. Katta sanatseverlerle buluştu. Açılışa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Sergide, öğrencilerin Dijital Tasarım Programları, Reklam Grafiği Tasarımı, Ambalaj Grafiği Tasarımı, Yayın Grafiği Tasarımı, Kavramsal Grafik Tasarım, İnfografik Tasarım, Çevresel Grafik Tasarım, Tipografi, Temel Sanat Eğitimi, Temel Tasarım, Dijital İllüstrasyon, Temel Animasyon, 3 Boyutlu Modelleme, Jenerik Tasarımı, Bitirme Projesi ve Fotoğraf derslerinde tasarlamış oldukları özgün ve yaratıcı çalışmalar katılımcıların beğenisine sunuldu.

Sergi, öğrencilere çalışmalarını geniş bir kitleye tanıtma fırsatı sunuyor. Öğrencilerin yaratıcı ve yenilikçi projelerini görmek için tüm sanatseverleri sergiyi gezmeye davet ediyoruz.​​