Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi'nde Kalite İzleme ve İyileştirme Toplantısı Gerçekleştirildi: IV. Nesil Üniversite Sarmalında Değerlendirme

​Haliç Üniversitesi, KADİD Kurul Başkan Vekili Prof. Dr. Ece Salihoğlu'nun açılış konuşmasıyla Kalite İzleme ve İyileştirme Toplantısı'nı başarıyla tamamladı. Toplantıda, komisyon başkanları tarafından sunulan taslak çalışma usul ve esaslar değerlendirildi.

İlk oturum, perşembe günü saat 13.30'da İnsan Kaynakları Komisyonu ve Toplumsal Faaliyetler Komisyonu ile diğer KADİD Üyelerinin katılımıyla Rektörlük Binası Senato Odasında gerçekleştirildi. Komisyonların taslak metinleri toplantı katılımcılarıyla paylaşılarak detaylı bir değerlendirme süreci başlatıldı.

Sonraki Adımlar:

• Tüm komisyonların çalışma usul ve esaslarına ait metinlerinin son halinin görüşülmesi,
  • Her komisyonun görevine uygun iş birliği yapacağı idari ve akademik birimlerin tespiti,
  • Her komisyonun görevleri için gerekli olduğunu düşündüğü veya mevcut kullanımda olan dokümanlarının belirlenmesi,
  • İlgili birimlerle iş birliği konusu ve usulünün belirlenmesi,
  • Süreçlerin prosedür metinlerinin oluşturulması,

Bir sonraki toplantının, önümüzdeki hafta çalışma usul ve esaslarının değerlendirilmesi üzerine devam etmesi planlanıyor.