Mimarlık Fakültesi'nde Tüm Bölümlerde Akreditasyon Başarısı

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Mimarlık Fakültesi'nde Tüm Bölümlerde Akreditasyon Başarısı

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, TAPLAK-İç Mimarlık Akreditasyon Kurulu (İMEPAK) akreditasyon koşulları ve İç Mimarlık/İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı lisans programları akreditasyon ölçütleri kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda 3 yıllık süreyle akredite edilmiştir. Fakültenin daha önce akredite olan Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım bölümlerine ek olarak, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü de akredite edilerek, Mimarlık Fakültesi'nin tüm bölümleri akreditasyon sürecini başarıyla tamamlamıştır. Bu, Haliç Üniversitesi için önemli bir adım olup, başta Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Füsun Seçer Kariptaş olmak üzere, Endüstriyel Tasarım Eğitiminin Türkiye'deki Kurucusu ve Duayen Hocamız Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Önder Küçükerman'a, Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Fırat Ezenci'ye, Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gözde Çakır Kıasıf'a ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Ceyda Güney Yüksel'e teşekkür ederiz. Ayrıca, bu süreçte emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu akreditasyon, fakültemizin vizyonu doğrultusunda sürdürülebilir ve kaliteli eğitim sunma hedefini destekleyen bir adım olmuştur.