Haliç Üniversitesi ve Güler Flexible Ambalaj Fabrikaları Üniversite-Sanayi İş Birliği Kapsamında Bir Araya Geldi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi ve Güler Flexible Ambalaj Fabrikaları Üniversite-Sanayi İş Birliği Kapsamında Bir Araya Geldi

Haliç Üniversitesi ve Güler Flexible Ambalaj Fabrikaları Üniversite-Sanayi İş Birliği Kapsamında Bir Araya Geldi

​​

Haliç Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları ile iş birliklerine bir yenisini ekledi. Üniversitemiz bu kapsamda Güler Flexible Ambalaj Fabrikaları ile üniversite-sanayi iş birliği protokolü imzaladı.

Gerçekleştirilen anlaşma ile Haliç Üniversitesi öğrencileri Güler bünyesinde staj yapma imkânı bulmalarının yanı sıra Ar-Ge, üretim, insan kaynakları gibi çeşitli birimlerinde deneyim kazanma fırsatı elde edecekler.

Öğrencilerine iş dünyasında da destek verme gayesinin kendileri için önemli bir nokta olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU, Güler Fabrikaları ile imzalanan iş birliği protokolünün öğrencilerin profesyonel hayata hazırlanmaları açısından önemine vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti: “Haliç Üniversitesi olarak benimsediğimiz çağdaş ve uygulamalı eğitim modelimiz ile öğrencilerimizin başarılarına katkı sunmak, onları üniversite hayatındayken iş hayatı ile tanıştırmak bizim önceliklerimiz arasında. Bu iş birliğimiz kapsamında, öğrencilerimize yönelik staj ve iş imkanlarının doğacak olması benimsediğimiz eğitim modelinin güzel bir örneği olacaktır."

Güler Şirketleri Genel Müdürü Bahattin Aydıngüler ise gerçekleştirdiğimiz iş birliği için şunları söyledi; “Uygulamalı eğitim modelleri sayesinde öğrencilerine üniversitedeyken deneyim kazandırmayı hedefleyen Haliç Üniversitesi, köklü ve yenilikçi bir eğitim kurumu olduğunu, fabrikalarımızla yaptığı iş birliği ile üniversite-sanayi iş birliğinin en iyi örneklerinden birine imza atarak bir kez daha göstermiştir. Biz Güler Sentetik ve Güler Flexible olarak, üretim yönetim sistemlerinde ihtiyaç duyduğumuz, kendimize özgü veri oluşturabileceğimiz, verileri analiz edip yorumlayabilen, yazılımlarımızı, projelerimizi birlikte yürütebileceğimiz, bilimi rehber edinen bir düzen kurmak istiyoruz. Mentor olduğumuz öğrencilerin stajları bittikten sonra nitelikli iş gücümüze katkı sağlayarak, edindikleri tecrübelerini işletmelerimizde sürdürmelerini isteriz. Bu noktada Haliç Üniversitesi ile hayata geçirdiğimiz iş birliği protokolünden dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim''​