Haliç Üniversitesi'nde Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönerge Toplantısı

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi'nde Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönerge Toplantısı

Haliç Üniversitesi'nde, lisansüstü eğitim ve öğretim yönergesinin görüşülmesi ve düzenlenmesi amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Sayın Nihat İnanç başkanlığında, fakülte dekanları ve yüksekokul müdürleri katıldı. Toplantıda, lisansüstü eğitim öğretim süreçlerinin izlenmesi ve iyileştirilmesi hususları masaya yatırıldı. Bu bağlamda, lisansüstü eğitim ve öğretim yönergesi istişareye açıldı.

Haliç Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği esas alınarak hazırlanan yönergenin düzenlenmesi üzerine yapılan görüşmelerde, yönergenin daha verimli ve öğrenci odaklı hale getirilmesine yönelik öneriler ele alındı. Bu toplantı, üniversitemizdeki lisansüstü eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik önemli bir adımdır.

Yeni yönerge, görüşler doğrultusunda güncellenerek yakın dönemde yürürlüğe girecektir.