Metaverse Bursu Değerlendirmeleri Başladı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Metaverse Bursu Değerlendirmeleri Başladı

Metaverse Bursu Değerlendirmeleri Başladı

​Haliç Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk akademik Metaverse bursunda maraton başladı.

Metaverse bursu için gerçekleştirilen başvuruları değerlendirmek için, başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi​ Emirhan COŞKUN'un yaptığı, Kurumsal İletişim Daire Başkanı Öğr. Üyesi Filiz DAĞ, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Altıntaş KAHRİMAN, Yazılım Mühendisliği V. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sait ERKOVAN ve Atlas Space CEO'su Burçin GÜRBÜZ'ün yer aldığı jüri ekibi bir araya geldi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Metaverse ve blockchain rüzgârı akademik yaşamda da karşılık bulacak. Haliç Üniversitesi ve Atlas Space iş birliğiyle Metaverse araştırma ve geliştirme alanında ilerlemek isteyen gençler, iki kurumun sağlayacağı ortak staj ve sertifika programlarıyla da profesyonel destek alabilecekler.​