Haliç Üniversitesi Kalite İzleme ve İyileştirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi Kalite İzleme ve İyileştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Geçtiğimiz hafta başlatılan IV. Nesil Üniversite Sarmalı çerçevesinde yapılan Haliç Üniversitesi Değerlendirme Toplantıları sonrasında, bu hafta "Kalite İzleme ve İyileştirme" başlığı altında yeni bir toplantı gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç'ın başkanlığında yapılan toplantıya; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ece Salihoğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Toprak, Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Kasap ve Proje Danışmanı Prof. Dr. Murat Kayri katıldı. Toplantıda, üniversitenin kalite standartlarını yükseltme ve sürekli gelişim sağlama stratejileri ele alındı.

Toplantı boyunca, Haliç Üniversitesi'nin geleceğini şekillendirecek kritik konular titizlikle ele alındı. Fonksiyonel ve organizasyonel değişim, sosyal projelere verilen büyük önem, kalitenin kurumsal olgularla nasıl formüle edilebileceği, nitel ve nicel verilerle yayınların artırılması, dengeli bir yaklaşımın benimsenmesi, insan sermayesine yapılacak yatırımlar ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması gibi temel konular öncelikli olarak değerlendirildi.

Bu önemli toplantının; Haliç Üniversitesi'nin kalite standartlarını yükseltme ve ulusal/uluslararası alanda daha etkin bir konuma gelme hedefine katkı sağlayacak stratejilerle dolu olduğu, belirlenen stratejilerin başarıyla hayata geçirilmesi için üniversite yönetimi ve tüm paydaşların kararlılıkla ve koordineli bir şekilde çalışacakları vurgulandı.​