Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul Fatih İlçe Müdürlüğü ile Öğrencilerimizden 'Gazozuna Maç' İş Birliği

​​Dr. Öğr. Üyesi Yeşim ALBAYRAK KURUOĞLU tarafından yürütülen İngilizce Spor Yöneticiliği Bölümü "Local Governments and Recreation Management" ve "Field Study in Sports Management" dersleri kapsamında öğrencilerimiz, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul Fatih İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği "Gazozuna Maç" etkinliğinde aktif rol almışlardır. Şehremini Anadolu Lisesi futbol sahasında düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz hakem, antrenör, etkinlik koordinasyonu, saha düzeninin sağlanması görevlerinde bulunarak taktir toplamışlardır. Fatih İlçe Müdürü Sn. Fatih KÜÇÜK ve Proje Sorumlusu Sn. Elif CAMEKAN'a üniversitemizle gerçekleştirdikleri bu kıymetli iş birliği için teşekkür eder, hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.