İşletme Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler İşletme Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

İşletme Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

​Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Toprak, düzenlenen tören ile görevi devraldı. Devir teslim töreninde Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç'ta ​katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Metin Toprak, İşletme Fakültesi'ne yaptığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Zeynep Aslı Alıcı'ya teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Zeynep Aslı Alıcı ise Prof. Dr. Metin Toprak'ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Metin Toprak, 1966 yılında Ardahan'da doğdu. Lisans eğitimini 1987 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünde tamamladı. Yüksek lisans ve doktora eğitimini de yine İstanbul Üniversitesi'nde başarıyla tamamladı. Kırıkkale, Eskişehir Osmangazi, Uluslararası Saraybosna, Türk Hava Kurumu ve İstanbul Üniversitesi gibi çeşitli üniversitelerde öğretim üyesi ve yönetici olarak görev aldı. Başbakanlık Aile Araştırma Kurumu'nda uzman yardımcısı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nda başkan yardımcısı, Rekabet Kurumu'​nda ikinci başkan ve ÖSYM'de başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Finansal sistem ve ekonomik kalkınma, sosyal politika ve yoksulluk, yükseköğrenim sisteminin reformasyonu gibi başlıca ilgi alanları bulunmaktadır. Ayrıca, alanında önemli yayınlara imza atmıştır.​