Üniversitemiz ile Azerbaycan'ın Önde Gelen Üniversiteleri Arasında Akademik İş Birliği
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Üniversitemiz ile Azerbaycan'ın Önde Gelen Üniversiteleri Arasında Akademik İş Birliği

Üniversitemiz ile Azerbaycan'ın Önde Gelen Üniversiteleri Arasında Akademik İş Birliği

​Üniversitemiz, Edu Time Təhsil və İnkişaf Mərkəzi ve "Pik Network" ile gerçekleştirdiği iş ​birliği kapsamında Azerbaycan gelen heyeti ağırladı.

Heyette, Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi, Sumgayıt Devlet Üniversitesi, Azerbaycan Devlet Yabancı Diller Üniversitesi ve Azerbaycan'ın farklı okullarından değerli hocalar yer aldı.

Bu özel ziyaret, üniversiteler arasındaki uluslararası işbirliğini ve dostluğu daha da güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Değerli hocalarımızın üniversitemizi tercih etmeleri, akademik dünyamızın kalitesine ve çekiciliğine olan güvenlerini yansıtmakla birlikte, bilgi paylaşımı, kültürel etkileşim ve öğrenci değişim programları gibi bir çok alanda iş birliği fırsatlarını artırma potansiyeli taşımaktadır.​

Heyetin ziyareti, kültürel bağlarımızı güçlendirmenin yanı sıra gelecekteki iş birliği projelerine dair heyecanı da artırdı. Üniversiteler arasında eğitimde uluslararası çapta daha etkili bir iş birliği sağlama amacıyla ortak çalışma fırsatları yaratmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu anlamlı ziyaret vesilesiyle, değerli hocalarımıza samimi teşekkürlerimizi iletiyor, ortak başarılar ve güzel işbirlikleri ile dolu bir gelecek diliyoruz.