LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Haliç Üniversitesi, 5th Media Literacy Forum'una Ev Sahipliğini Yaptı

17.11.2022

11-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen “5. Media Literacy Forum”da alanında uzman pek çok konuşmacı ve akademisyen Haliç Üniversitesi’nde bir araya geldi.

“5. Media Literacy Forumu” kapsamındaki “Dijital Dönüşüm Çağında Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi”nde dijitalleşme üzerine toplam 22 konuşmacı söz alırken, 17 Farklı ülkeden toplam 350 üzeri akademik bildiri başvurusu, 9 adet uygulamalı atölye çalışması, 5 adet forum oturumu gerçekleşti.

Dijital Akademisyen, Dijital Çalışan ve Dijital Genç temalı pek çok panel, atölye ve workshop gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU’nun yaptığı kongrede, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Demir, Netflix Türkiye Ortadoğu ve Kuzey Amerika Kamu Politikaları Direktörü Pelin Mavili, RTÜK Başkan Yardımcısı  Dr. İbrahim Uslu, Dijital Tıp Topluluğu Başkan Yardımcısı David Wortley, Center for Media CEO’su Tessa Jolls ve İKSAD Başkanı Mustafa Latif Emek gibi isimler de konuşmacı olarak yer aldı.