Yapay Zeka Akademik Tez Programı 2024-2025 Başvuruları Başladı

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Yapay Zeka Akademik Tez Programı 2024-2025 Başvuruları Başladı

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) iş birliğiyle hayata geçirilen "Yapay Zekâ Akademik Tez Programı (ATP)" başvuruları açıldı.

Savunma sanayimizde yapay zekâ alanındaki yetkinliklerini artırmayı hedefleyen program, geleceğin teknolojilerini şekillendirmek ve ülkemizin savunma kabiliyetlerine katkıda bulunmak isteyen yetenekli öğrenciler için eşsiz bir fırsat sunuyor!

Savunma sanayiinde yapay zekâ geleceğini şekillendirmek isteyen 4. sınıf/tezli yüksek lisans mühendislik, matematik, fizik ve ilgili bölüm öğrencileri, bu fırsatı kaçırmayın!

Yapay Zekâ Akademik Tez Programı 2024-2025;

📚 Savunma sanayiinin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen tez konularında çalışma şansı

🚀 Sektör liderlerinden mentorluk desteği

💡 Gerçek dünya projelerinde deneyim

🏢 Önde gelen savunma sanayii şirketlerinde kariyer fırsatı