2023-2024 Bahar Dönemi Çift Ana Dal, Yan Dal ve Başvuru Değerlendirme Sonuçları
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 2023-2024 Bahar Dönemi Çift Ana Dal, Yan Dal ve Başvuru Değerlendirme Sonuçları

2023-2024 Bahar Dönemi Çift Ana Dal, Yan Dal ve Başvuru Değerlendirme Sonuçları

​Çift Ana Dal ve Yan Dal başvuruları kabul edilen ve kayıt yapmaya hak kazanan öğrencilerin, 20-23 Şubat 2024 tarihleri arasında şahsen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na gelerek kesin kayıt işlemi yapmaları gerekmektedir.

• ​​​​​Kayıt İçin Gerekli Belgeler​​​​​
  • Onaylı Transkript
  • ÖSYM Yerleştirme Belgesi (Okulunuza yerleştiğinizi gösterir)
  • ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi
* İngilizce bölümlere başvuran öğrencilerin Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliği ile görüşerek Dil yeterlilik sınavına girip başarılı olması durumuna göre kayıt yaptırabilecektir.
* Ana dalı Türkçe bölümü olup, İngilizce bölümlere başvuran öğrencilerin Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliği ile görüşerek 21.02.2024 günü, saat 09:30'da Dil Yeterlilik Sınavı için 2. Blok 4. Katta bulunmaları gerekmektedir.