Sedat Can Öztoprak, Altın Orkide Müzik Medya Ödül Gecesi’nde Ayakta Alkışlandı!
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Sedat Can Öztoprak, Altın Orkide Müzik Medya Ödül Gecesi’nde Ayakta Alkışlandı!

Sedat Can Öztoprak, Altın Orkide Müzik Medya Ödül Gecesi’nde Ayakta Alkışlandı!

​​​​Altın Orkide Müzik Medya Ödül Gecesi, 60 farklı kategoride başarılı isimlere ev sahipliği yaptı. Boda Davet​ & Balo Salonu'nda gerçekleştirilen geceye, iş ve sanat dünyasının ileri gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi​​.

Bu özel gecede, Haliç Üniversitesi Opera Bölümü'nün saygın hocası ünlü tenor Sedat Can Öztoprak, yaptığı etkileyici çalışmalarla "Yılın En İyi Opera Sanatçısı" ödülüne layık görüldü. Sahnede kendisine verilen ödülü almanın gururunu yaşayan Öztoprak, ödül alma heyecanını paylaştı ve izleyicilere anlamlı teşekkürlerini iletirken, konuşması seyirciler tarafından büyük bir alkışla karşılandı.

Sanat dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Öztoprak'ın ödülü, geceye damgasını vuran anlardan biri oldu.​​​