Haliç Üniversitesi 2023-2024 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi 2023-2024 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Haliç Üniversitesi 2023-2024 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

 

Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç: “Üniversitemizin varlığı vizyonuyla uyumlu olmalı. Nicelikten ziyade niteliğe önem vermeliyiz."

Üniversitemizin 2023-2024 Akademik Genel Kurul Toplantısı, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Program, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Oğuz'un açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Oğuz, Haliç Üniversitesi'nin yeni bir döneme girdiğini belirterek sürecin başarılı olmasını temenni etti.

Akademik Genel Kurulda konuşan Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, üniversitenin tarihi bir birikim üzerine kurulduğunu ve vizyonunun bu mirasa uygun olması gerektiğini vurguladı. Prof. Dr. İnanç, "Üniversitemizin varlığı vizyonuyla uyumlu olmalı. Nicelikten ziyade niteliğe önem vermeliyiz. Üniversitenin yönetimine kim gelirse gelsin herhangi bir hafıza kaybı yaşanmamalı. Haliç Üniversitesi kurumsal ve sonraki nesillere aktarılacak bir kimliğe sahip olacak. Öncelikli olarak bizim en büyük hedefimiz bir aile ortamında verimli çalışma imkanına sahip olabilmektir." diye konuştu.

Genel Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç'ın İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Toprak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı İrfan Papila ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ece Salihoğlu'na cübbe giydirmesi ve soru-cevap bölümünün ardından son buldu.​​