Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Açıldı

​Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi, büyük bir coşkuyla Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak adına özel bir sergiye ev sahipliği yaptı. 23 Ekim günü gerçekleşen serginin açılışı, rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu ve Güzel Sanatlar Fakültesi​ Dekanı Prof. Dr. Müge Demir, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Seçer Kariptaş ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğreti​m elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademisyenlerin ve öğrencilerin bir araya geldiği sergide, farklı sanat dis​iplinlerinin vurgulandığı çalışmalar sergilendi. Sergi; fotoğraf, resim, illüstrasyon, tekstil, dijital manipülasyon ve video art gibi çeşitli sanat dallarından gelen çalışmaları ziyaretçileriyle buluşturdu.​

Kongre merkezi fuaye alanında düzenlenen sergi, sanatseverler için ilham verici bir deneyim sunarken, sanatın farklı yönlerini keşfetmek ve öğrenci-öğretim elemanı işbirliğini kutlamak isteyen herkes için görülmeye değer bir etkinlik olarak öne çıktı.

Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen düzenlenen bu sergi, sanatın gücünü ve farklı disiplinlerin bir araya geldiğinde nasıl büyüleyici bir deneyim yaratabileceğini gözler önüne serdi.

Sergide emeği geçen tüm öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında sanat etkinliklerinin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.​​​