PDR Zirvesi ve Tercih & Kariyer Rehberliği Eğitim Programı Başlıyor!

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Etkinlikler PDR Zirvesi ve Tercih & Kariyer Rehberliği Eğitim Programı Başlıyor!

PDR Günleri kapsamında, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haliç Üniversitesi iş birliği ile 30 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında PDR Zirvesi ve Tercih Rehberliği Eğitimi gerçekleşecektir. Eğitimin ilk gününde PDR Zirvesi gerçekleşecek olup, ikinci gününden itibaren Tercih Rehberliği Eğitimi başlayacaktır.

PDR Zirvesi 30 Mayıs'ta Gerçekleşecek

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haliç Üniversitesi iş birliği ile görev yapan psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerin katılımıyla, 30 Mayıs Perşembe günü Haliç Üniversitesi Kongre Merkezi'nde, "PDR Zirvesi" düzenlenecektir. Katılımcılara Haliç Üniversitesi onaylı e-Devlet sertifikası verilecektir.

Detaylı bilgi ve başvurular için; https://besiktasram.meb.k12.tr/

Tercih ve Kariyer Rehberliği Eğitim Programı 1 – 30 Haziran Tarihlerinde Olacak

Tercih ve Kariyer Rehberliği Eğitim Programı ise Türkiye geneli psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerin tercih dönemine yönelik kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile 1 – 30 Haziran tarihlerinde, e-Devlet onaylı sertifikalı eğitim gerçekleştirilecektir.

Tercih ve Kariyer Rehberliği Eğitimi Programı'nın 1 Haziran'daki açılış dersleri Haliç Üniversitesi'nin Kongre Merkezi'nde (Büyük Salon) başlayacak olup, diğer günlerde eğitimler online (Zoom) devam edecektir.

Detaylı bilgi ve başvurular için; https://evokulu.org/tercih-ve-kariyer-rehberligi-sertifika-programi/

PDR Zirvesi ve Tercih ve Kariyer Rehberliği Eğitim Programı'na Neden Katılmalıyım?

Psikoloji ve PDR bölümü öğrencileri ve mezunları için hazırlanmış olan bu etkinlik, katılımcılara kariyer yolculuklarında rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Katılımcılar, kariyerlerinde başarılı isimlerle bir araya gelerek onların deneyimlerinden faydalanacak ve geniş bir profesyonel ağ oluşturma fırsatı yakalayacaklardır.

Program kapsamında, Türkiye'nin en yetkin uzmanlarından alınan eğitimlerin ardından katılımcılar; gençlerin üniversite ve bölüm tercihlerinde, mesleki yönelimlerinde, kendilerini ve yeteneklerini fark etmelerinde önemli bir rol üstleneceklerdir.

Program, bilinçli yapılan tercihler ve doğru bölüm ve üniversite kararlarının bireylerin yaşam kalitesine doğrudan etkisini vurgulamakta; bu sayede mesleki tatmin ve mutluluğu artırmayı hedeflemektedir. Ayrıca, sektörde kariyer yapmış uzmanlarla etkileşim imkânı sağlayarak, katılımcıların kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak bir platform sunmaktadır.

Başlangıç Tarihi:
1.06.2024 08:30