İş/Staj İlan Formu (Şirketler)

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haliç'te Yaşam Kariyer Merkezi İş/Staj İlan Formu (Şirketler)
İş/Staj İlan Formu (Şirketler)

• Yeni mezun veya stajyer arayışlarınız olduğunda ilan formumuzu doldurarak bize iletebilirsiniz.
  • İlanı gönderdiğiniz gün onay sürecimizden geçtikten sonra formatımız dâhilinde yayınlanmaktadır.
  • Aradığınız kıstaslara uygun ilgili bölüm öğrenci ve mezunlarımıza mail gönderimi yapılmaktadır.
  • Ayrıca daha önce başka ilanlar için ön mülakatı yapılmış veya kariyer danışmanlığı almış olan öğrencilerden de kıstaslarınıza uygun olanlar yönlendirilebilmektedir.
  • Ortalama 5 iş günü içerisinde başvurular arasından ön mülakat yapıldıktan sonra ilanınıza uygun adayların CV'leri ve ön mülakat notları size iletilecektir.

Not: Kariyer Merkezinin hizmetleri ücretsizdir.​​