Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler ‘Haliç Yazılım Merkezi’ Projemiz İstanbul Kalkınma Ajansı Tarafından Kabul Edildi

​​Ticaretten eğitime, yapay zekadan güvenliğe, eğlenceden sağlığa kadar hayatın pek çok alanında kullanılan yazılım teknolojileri çağımızın en önemli mühendislik alanlarından biri olarak görülmektedir. Bu doğrultuda ülkemizdeki yazılım teknolojilerinin  geliştirilmesine katkıda bulunmak ve bu alanda nitelikli insan gücü oluşturmak için Haliç Üniversitesi olarak yürüttüğümüz çalışmalar sonuç vermeye başlamıştır.

Üniversitemizin temel hedeflerinden birisi olan "Üniversitemizde Araştırma –Geliştirme Projelerinin arttırılması ve yaygınlaştırılması" kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda İstanbul Kalkınma Ajansı'na sunmuş olduğumuz “HALİÇ YAZILIM MERKEZİ" projemiz kabul edilmiştir.

İSTKA (İstanbul Kalkınma Ajansı) tarafından onaylanan projemizin tüm proje ekibini ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz.