Prof. Dr. Michael Kaan, Erasmus Kapsamında Üniversitemize Konuk Oldu
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Prof. Dr. Michael Kaan, Erasmus Kapsamında Üniversitemize Konuk Oldu

Prof. Dr. Michael Kaan, Erasmus Kapsamında Üniversitemize Konuk Oldu

Erasmus değişim programı kapsamında misafir ettiğimiz Carl Remigius Medical School Öğretim Üyesi Prof. Dr. Michael Kaan, 26 Şubat-1 Mart​ tarihleri arasında Tıp Fakültemizde akademik çalışmalarda bulundu. Toraks ve Akciğer Anatomisi (Thorax and Lung Anatomy) ile Pulmoner Emboli ve Derin Ven Trombozu (Pulmonary Embolism and Deep Venous Thrombosis) konularında öğrencilerimize İngilizce seminerler verdi. Misafir hocamız, Haliç Üniversitesi'nin “All In One" konseptli ​kampüsünde öğrencilere fakültesini tanıtarak, sosyal aktivitelere de katıldı.

Seminerlerin ardından düzenlenen törende, Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Zehra Bayramoğlu ile birlikte Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ece Salihoğlu tarafından Prof. Dr. Michael Kaan'a plaket takdim edildi.​