Kız Öğrenci Yurdu Ön Başvuruları Devam Ediyor
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Kız Öğrenci Yurdu Ön Başvuruları Devam Ediyor

Kız Öğrenci Yurdu Ön Başvuruları Devam Ediyor

​T.C. Haliç Üniversitesi Kız Öğrenci Yurdumuzda konaklama yapmak isteyen öğrencilerimiz için talep toplama ve ön başvurular tekrar başlamıştır.​

2022 - 2023 Akademik Yılı yurt kayıt işlemlerinin tamamı sadece Online Kayıt Sistemi* aracılığı ile yapılacaktır.

Ön başvuru yapan öğrencilerimizin kayıt sırasında evrak yükleme yaparken depozito tutarını aşağıda belirtilen hesaba yatırmış olmaları ve dekontlarını sisteme yüklemiş olmaları gerekir.

Depozito tutarı 4000 TL'dir.

Yüklenecek evrak listesi;

• Sağlık Raporu – Aile hekimlerinden alınabilir. (Rapor iletmeyecek öğrencilerimiz yazılı olarak sağlık sorunu olmadığını beyan eder bir dilekçe eklemelidir.)
  • Öğrencinin Adli Sicil/Arşiv Kaydı Belgesi (e-Devlet üzerinden QR kodlu .PDF formatta evraktır.)
  • Öğrenci Belgesi (Sadece .PDF formatta giriş kabul edilmektedir.)
  • Yurt Ücreti Ödeme Dekontu (Sadece .JPEG formatta giriş kabul edilmektedir.)
  • Veli Vuluatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet Kapısı Üzerinden barkodlu, anne, baba, kardeş/kardeşleri Gösteren,PDF Formatlı)
  • Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (E-Devlet Kapısı üzerinden Barkodlu, Güncel Tarihli,PDF formatlı)
  • Fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş, sadece .JPEG formatta giriş kabul edilmektedir.)
  • Engelli Raporu (.PDF formatlı, herhangi bir engeliniz var ise)
  • Aşı Sertifikası (Covid Aşı Kartı,aşı olmadı iseniz yazılı dilekçe beyan etmeniz gerekmektedir.) (PDF formatlı)

(*)Online kayıt sistemi için link;

Ödeme işlemlerinin tamamı peşin veya taksitlendirme yöntemleri aşağıda belirtilen kartlar ve hesap üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle, ödeme işlemleri için kredi kartı kullanılabilir limitinizin yıllık yurt ücreti toplamını karşılaması gerekmektedir.

Kredi kartı ile yapılacak taksitli ödemeler sadece aşağıdaki kartlar ile yapılabilmektedir:

• Ziraat Bankası Bankkart Combo kredi kartı ile 7 taksit
  • QNB Finansbank Cardfinans kredi kartı ile 7 taksit
  • İş Bankası Maximum kredi kartı ile 7 taksit
  • HSBC Advantage kredi kartı ile 7 taksit
  • Garanti Bankası ve Denizbank Bonus kredi kartı ile 7 taksit
  • Akbank Axess kredi kartı ile 7 taksit
  • Yapı Kredi ve Vakıfbank World kredi kartı ile 7 taksit
  • Halkbank Paraf kredi kartı ile 7 taksit

Yukarıda belirtilen banka ve kartları dışında hiçbir kart ile taksitli işlem yapılamamaktadır.

• ​3942 TL x 7 ay = 27.594 TL (Toplam tutar) + 4000 TL depozito ödeyecektir.

*Ödeme yaparken açıklama kısmına öğrencinin isim soyisim ve TC kimlik numarası, Yurt ödemesi şeklinde yazmanız yeterlidir.

Peşin ödeme yapacak kişiler için toplam yurt bedeli üzerinden % 5 indirim uygulanmaktadır.

Peşin ödeme yapacak kişiler 26215 TL + 4000 TL depozito ödeyecektir.

Peşin ödeme veya depozito ödemesi yapacak kişiler için:
IBAN: TR93 0013 4000 0026 5447 3000 85 (T.C. Haliç Üniversitesi Denizbank TL Hesabı)​