Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2023-24 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2023-24 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2023-24 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

​​Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek sınav sonucu kazanan listesi ve kayıtlarla ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

• ​​​​​Kayıt Tarihleri
​Asıl Kazananlar için Kayıt Tarihi: 31 Temmuz-03 Ağustos 2023 saat: 09:00–17:00

1. Yedek Kazananlar için Kayıt Tarihi: 04-08 Ağustos 2023 saat: 09:00 – 17:00
2. Yedek Kazananlar için Kayıt Tarihi: 09-11 Ağustos 2023 saat: 09:00 – 17:00
3. Yedek Kazananlar için Kayıt Tarihi: 14-16 Ağustos 2023 saat: 09:00 – 17:00

*** Sırası gelen yedek adaylarımız için ayrıca kayıt tarihlerinin bitimlerinde duyuru yapılacaktır. Bu nedenle web sayfamızın adaylarımız tarafından takip edilmesi önemlidir.

• ​​​​​Kayıt İçin Gerekli Belgeler
​1) Nüfus cüzdanının fotokopisi (aslı ibraz edilecektir)
2) ÖSYM sınav sonuç/puan belgesi (internet çıktısı)
3) Lise diploması aslı ve fotokopisi
4) Engelli adaylar için engelli raporu
5) Askerlik durum belgesi (2002 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)
6) 2 adet vesikalık fotoğraf (4.5x6 ebadında, son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir.)
7) Yurt dışından alınmış diplomalar için ek olarak: Lise diplomasının noter tasdikli Türkçe tercümesi ve lise diplomasının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren T.C. Millî Eğitim Bakanlığı’ndan veya yurt dışındaki Türkiye Büyükelçiliklerinden alınan diploma denklik belgesi.
8) İngilizce Yeterlilik Belgesi (Spor Yöneticiliği İngilizce programını kazanan adaylardan varsa aşağıdaki yeterlilik belgelerinden herhangi biri kabul edilir.)

Fakülte/Program YDS YÖKDİL TOEFL (IBT) PTE Academic
Spor Yöneticiliği (İngilizce) Bölümü​70
757271

Eğitim ücretleri bilgisi için https://www.halic.edu.tr/tr/ogrencimiz/ogrenim-ucretleri sayfasını ziyaret ediniz.​

• ​​​​​Antrenörlük Eğitimi Programı Kazanan Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​Antrenörlük Eğitimi Programı Kazanan Kadın Listesi için tıklayınız.

• ​​​​​Rekreasyon Programı Kazanan Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​Rekreasyon Programı Kazanan Kadın Listesi için tıklayınız.

• ​​​​​Spor Yöneticiliği Programı Kazanan Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​​Spor Yöneticiliği Programı Kazanan Kadın Listesi için tıklayınız.

• ​​​​​​Spor Yöneticiliği İngilizce Programı Kazanan Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​​Spor Yöneticiliği İngilizce Programı Kazanan Kadın Listesi için tıklayınız.

• ​​​​​​Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Kazanan Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Kazanan Kadın Listesi için tıklayınız.