2023-2024 Akademik Yılı Erken Kayıt İşlemleri Hakkında
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 2023-2024 Akademik Yılı Erken Kayıt İşlemleri Hakkında

2023-2024 Akademik Yılı Erken Kayıt İşlemleri Hakkında

Ön lisans ve Lisans programlarına kayıtlı mevcut öğrencilerimiz (Uzatma durumunda olan öğrenciler hariç) ve Lisansüstü yeni kayıt olacak öğrencilerimiz, 1 Haziran 2023 Perşembe – 31 Temmuz 2023 Pazartesi tarihleri arasında erken kayıt indiriminden yararlanabilecektir.

-1 Haziran – 30 Haziran tarihleri arasında %10,

-1 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında %5 erken kayıt indirimi uygulanacaktır.

*Erken Kayıt İndirimi sadece peşin ödeme (EFT/Havale) ve kredi kartı işlemlerinde geçerlidir.

Ön lisans, Lisans ve Lisansüstü programlarına kayıtlı uzatma durumda olan öğrenciler; kayıt yenileme işlemlerini 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için akademik takvimde belirlenen ders kayıt tarihleri  arasında yapacaklardır.

Uzatmalı öğrenciler için erken kayıt indirimi geçerli değildir.

İlgili öğrenciler akademik takvimde yer alan ders seçim tarihlerinde kayıt yenileme işlemlerini yapmak için otomasyon üzerinden ders seçimlerini yaptıktan sonra ücret bilgisi için ogrencimuhasebesi@halic.edu.tr mail adresi ile iletişime geçebilirler.

Uluslararası Öğrenci Kayıt yenileme işlemleri; Uluslararası öğrencilerimizde erken kayıt uygulaması olmayacaktır.​​​​
The early registration discount will not be applied to our International Students.​

• ​​​​​Kredi Kartları i​le Ödeme ve Taksitlendirme
​​

2023 - 2024 Akademik Yılı Öğrenim Ücretlerini üniversitemiz bankolarından kredi kartlarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kredi kartı ile yapılacak taksitli ödemeler aşağıdaki kartlar ile yapılabilmektedir:

• Ziraat Bankası Bankkart Combo kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)
  • QNB Finansbank Cardfinans kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)
  • İş Bankası Maximum kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)
  • HSBC Advantage kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)
  • Garanti Bankası ve Denizbank Bonus kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)
  • Akbank Axess kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)
  • Yapı Kredi ve Vakıfbank World kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)
  • Halkbank Paraf kredi kartı ile 8 taksit (*Sanal POS)​

- İşlem yapılacak olan kredi kartın ya da kartlarının eğitim ücreti kadar kullanılabilir limitinin olması gerekmektedir.

*Sanal POS ile işlem yapılacak kredi kartların internet alışverişine açık olması gerekmektedir.

*Kredi kartı ile yapılan taksitli işlemlerde taksitli eğitim ücreti üzerinden bankanın almış olduğu komisyon ücreti kart sahibine yansıtılacaktır. (Komisyon ücreti bankalar tarafından belirlenmekte olup, bu ücret değişiklik gösterebilmektedir.)

*Sanal POS ile yapılacak işlemlerde öğrenci ya da veli fark etmeksizin bir kişinin kart bilgileri ile Üniversitemizde işlemi yapması gerekmektedir.

*Ticari kartlara bankalar tarafından taksit imkânı sağlanmamaktadır.

• ​​​​​Peşin Ödeme İşlemleri

Peşin ödemelerde tüm burs ve indirimlere ek olarak %5 peşin ödeme indirimi uygulanmaktadır.
Peşin ödemeler EFT/Havale ve kredi kartından tek çekim şeklinde yapılabilmektedir.
EFT/Havale veya nakit ödeme şeklinde işlemlerini gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin Üniversitemizde nakit tahsilat yapılmaması sebebiyle aşağıda yer alan hesap bilgilerini kullanmaları ve ödemelerini Üniversitemiz hesaplarına gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

• ​​​​T.C. Haliç Üniversitesi Banka Bilgileri​​
Denizbank
Hesap Adı: Haliç Üniversitesi​
IBAN: TR93 0013 4000 0026 5447 3000 85
Açıklama: Öğrenci Adı-Soyadı, T.C. Kimlik Numarası

Vakıfbank
Hesap Adı: Haliç Üniversitesi
IBAN: TR41 0001 5001 5800 7309 0338 85
Açıklama: Öğrenci Adı-Soyadı, T.C. Kimlik Numarası​
  • ​​​​​Ödeme İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
  • Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır.
  • Kredi kartına tek çekim şeklinde yapılan ödemelerle de %5 peşin ödeme indiriminden yararlanılabilir.
  • Taksitlendirme işlemlerinde senet veya elden taksit uygulaması olmayacaktır. ​Taksitlendirme işlemleri sadece kredi kartı ile yapılmaktadır.
  • İşlemlerinizde herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına lütfen ATM kullanmayınız.
  • EFT/Havale ile yapılacak işlemlerde Alıcı Adı olarak “Haliç Üniversitesi” yazılması gerekmektedir.​
  • Yapacağınız tüm ödeme işlemlerinizde lütfen Öğrenci Adı, Soyadı, T.C. Kimlik Numarası yazınız.
  • Eğitim ücretinin tamamını tek seferde peşin ya da kredi kartı ile tek çekim olarak ödenmesi durumunda velinin gelmesine gerek yoktur.
  • Üniversitemizde nakit tahsilat yapılmamaktadır. Bu nedenle nakit ödemelerinizi ​Üniversitemizin banka hesap bilgilerini kullanarak Vakıfbank veya Denizbank şubelerinden yapabilirsiniz.​