Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Özel Yetenek Sınavı İkinci ve Üçüncü Yedek Listeler Hk.

• ​​​​​​​Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. ve 3. Yedek Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. ve 3. Yedek Kadın Listesi için tıklayınız.

• ​​​​​Rekreasyon Bölümü 2. ve 3. Yedek Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​Rekreasyon Bölümü 2. ve 3. Yedek Kadın Listesi için tıklayınız.

• ​​​​​Spor Yöneticiliği Bölümü 2. ve 3. Yedek Erkek Listesi için tıklayınız.​​​​

• ​​​​​​Spor Yöneticiliği İngilizce Bölümü 2. ve 3. Yedek Erkek Listesi için tıklayınız.

• ​​​​​​Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. ve 3. Yedek Erkek Listesi için tıklayınız.
  • ​​​​​Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. ve 3. Yedek​ Kadın Listesi için tıklayınız.​​​