📍 Lisansüstü Öğrencileri İçin Önemli Tarihler
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Lisansüstü Öğrencileri İçin Önemli Tarihler

📍 Lisansüstü Öğrencileri İçin Önemli Tarihler

​Değerli Öğrencilerimiz,

Birinci yarıyılında olan öğrencilerimizin (Bilimsel Hazırlık sürecinde olan öğrenciler hariç) danışman öneri formunu doldurarak, bağlı oldukları Ana Bilim/Ana Sanat Dalı Başkanlığı'na en geç 12 Ocak 2024 Cuma gününe kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

İkinci yarıyılında olan öğrencilerimizin (Bilimsel Hazırlık sürecind​e olan öğrenciler hariç) Dönem Projesi/Tez Öneri Formlarını doldurarak en geç 12 Ocak 2024 Cuma gününe kadar ilgili Ana Bilim/Ana Sanat Dalı Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekmektedir.

Dönem Projesi/Tez Savunma Sınavları için son tarih 26 Ocak 2024 Cuma günüdür. Savunma sınav gününüzün belirlenmesi için danışmanınız ve bağlı olduğunuz Ana Bilim/Ana Sanat Dalı Başkanlığı ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Doktora Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerin, başvuru formunu eksiksiz doldurarak en geç 22 Aralık 2023 Cuma gününe kadar bağlı bulunduğu Ana Bilim Dalı Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.​​​

Yeterlik yazılı ve sözlü sınav tarihleri bağlı olduğunuz Ana Bilim Dalı Başkanlığı tarafından belirlenecek olup, Enstitü Yönetim Kurulu kararı sonrası sizlere gün saat ve yer bilgisi tebliğ edilecektir.

2023-2024 Güz Yarıyılı Yeterlik yazılı ve sözlü sınavlarının yapılabileceği son tarih 09 Şubat 2024 Cuma günüdür.

​Gerekli bilgilendirmeler ve formlar @halic.edu.tr uzantılı e-posta adresinize iletilmiştir.

Başarılar dileriz.​