Mezunumuz Sezai Göçmen'in Boxline Projesi "Faydalı Model" Almaya Hak Kazandı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Mezunumuz Sezai Göçmen'in Boxline Projesi "Faydalı Model" Almaya Hak Kazandı

Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü mezunu öğrencimiz Sezai Göçmen, Türk Patent ve Marka Kurumu'na yaptığı başvuru sonucunda Boxline projesiyle "Faydalı Model" almaya hak kazandı.

Endüstriyel Tasarım Bölümümüzün duayen hocası Prof. Dr. Önder Küçükerman'ın ilk aşamasından itibaren takip ettiği ve desteklediği Boxline projesi, günümüzde yaşam alanlarının daralması nedeniyle depolama alanlarının verimli kullanılması için dikey hizalama çözümü sunuyor.

Proje, zigon sehpaların herhangi bir öncelik sırası gözetmeksizin ihtiyaç hangi boyutta ise onu kolaylıkla çıkartarak kullanımına imkan sağlıyor.

Depolama alanlarından tasarruf etmek amacıyla Boxline, aydınlatma, depolama ve servis elemanı olarak 3 farklı ögeyi bir araya getiriyor. Üretildiği malzeme ve üretim kolaylığı nedeniyle de atölyelerdeki enerji kullanımını minimumda tutarak sürdürülebilir bir amaca hizmet ediyor.