Sanal Gerçeklikte Kadın Anlatıları Sergisi Gerçekleşti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Sanal Gerçeklikte Kadın Anlatıları Sergisi Gerçekleşti

Sanal Gerçeklikte Kadın Anlatıları Sergisi Gerçekleşti


Haliç Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü'nün Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında hayata geçirdiği “Sanal Gerçeklikte Kadın Anlatıları" sergisi, 8 Mart'ta İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, İstanbul Ticaret Odası Başkan Vekili Mustafa Büyükdede, AAG Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Cantürk ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Cantürk'ün katılımlarıyla gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Saadet Bektaş yaparken, Haliç Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şahinde Akkaya serginin yapım sürecini aktardı. Öğrenci ve akademisyenlerinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen sergi; artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik (VR) ve 3D tasarım çalışmalarını bir araya getirdi.

Bilimsel Araştırma Projesi'nde yer alan Dr. Öğr. Üyesi Şahinde Akkaya, Öğr. Gör. Savaş Sarıhan, Öğr. Gör. Ayça Aydoğan Kaymaz, Öğr. Gör. Maşallah Sincar, Arş. Gör. Atakan Göktepe ve Öğretmen Zerrin Savaş'a destekleri için teşekkür ederiz.