Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler ''Sağlık ve Dijitalleşme Kapsamında AR-GE Proje Pazarı'' TÜBİTAK Desteğine Kabul Edildi

​​​​​Üniversitemizde Araştırma –Geliştirme projelerinin arttırılması ve  yaygınlaştırılması kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar sonucunda bir projemiz daha destek görmüştür.

TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programı kapsamında başvuruda bulunduğumuz “Sağlık ve Dijitalleşme Kapsamında AR-GE Proje Pazarı" ulusal etkinliğimizin TUBİTAK tarafından desteklenmesi kabul edilmiştir. Bu bağlamda etkinliğimiz 16 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize projeleriniz ile katılımlarınızı bekliyoruz.

TÜBİTAK tarafından  onaylanan projemizin proje ekibini,  her türlü desteği sağlayan akademik ve idari çalışanlarımızı tebrik ederiz.