2024-2025 Mevzuat Güncelleme Toplantısı Gerçekleştirildi

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler 2024-2025 Mevzuat Güncelleme Toplantısı Gerçekleştirildi

​​​​Haliç Üniversitesi'nde, 2024-2025 dönemi mevzuat güncelleme çalışmaları kapsamında, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat İnanç'ın önderliğinde geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya tüm akademik ve idari personel katılım sağladı.

Toplantının ilk bölümünde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın İrfan Papila, "Personel ve Öğrenci Disiplin Soruşturması Kılavuzu" ile "Akademik Birimlerde Uygulanacak Sınav Kuralları" hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Ardından, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Hasan Boynukara, "İzin Yönergesi" üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Füsun Seçer Kariptaş ise "Bilimsel ve Sanatsal Etkinliklere Katılımı Destekleme Yönergesi" üzerine bilgilendirme yaptı.

Son olarak, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Alireza Souri, "Akademik Teşvik ve Performans Değerlendirme Yönergesi" ile ilgili sunum yaparak, katılımcılara yönergeye dair detayları aktardı.

Toplantı, katılımcıların sorularının yanıtlanması ve karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. Mevzuat güncellemeleri ile ilgili çalışmaların devam edeceği ve yeni gelişmelerin üniversite personeliyle paylaşılacağı bildirildi.