Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç Öğrencilerimiz ile Bir Araya Geldi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç Öğrencilerimiz ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç Öğrencilerimiz ile Bir Araya Geldi

​​​​Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, öğrenciler ile bir araya geldi. Büyük Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte Prof. Dr. Nihat İnanç ile birlikte fakülte dekanları ve idari birim amirleri öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Programda konuşan Prof. Dr. Nihat İnanç, etkinliğin onur konuğunun öğrenciler olduğunu belirtti. Prof. Dr. İnanç, "Haliç Üniversitesi olarak ilk sorumluluğumuz siz öğrencilere kaliteli bir eğitim sunmaktır. Farklılıklarımızı zenginlik olarak gördüğümüz bir eğitim anlayışıyla, hiçbir öğrencinin ayrımcılığa maruz kalmadığı bir ortamda eğitim veriyoruz." diye konuştu.

Prof. Dr. Nihat İnanç konuşmasında öğrencilerin içinde bulunduğu bilimsel çalışmalara destek vereceklerini ve eğitim standartlarını yükseltmek için düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Ayrıca, öğrenci ve akademisyen arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla öğrenci dekanlığı kurmak istediklerini ifade etti. Son olarak, Haliç Üniversitesi'nin yüksek kalitede eğitim vererek; geçmişin mirasını tüketen anlayışa sahip öğrenciler değil, geleceğe miras bırakacak çalışmalara imza atan öğrenciler yetiştireceğini vurguladı.​

Etkinlik, öğrencilerin sorularını ve taleplerini rektör ve fakülte dekanlarına iletmeleriyle son buldu.​​