Haliç Üniversitesi Burs Başvuru ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi Burs Başvuru ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat İnanç ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Füsun Seçer Kariptaş başkanlığında burs başvuru ve değerlendirme komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

“Haliç Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Programları Burs Yönergesi" ile "Haliç Üniversitesi Lisansüstü Programları Burs ve İndirim Yönergesi" nin görüşüldüğü toplantıda, üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin yararlandığı burs ve indirimlerin, başvuru ve değerlendirme süreçlerine ilişkin yol ve yöntemleri belirlendi.

Üniversitemizde, her fakülteden ilgili hocalarımızın ve ilgili birimlerden idari personellerimizin yer aldığı burs başvuru ve değerlendirme komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, üniversite mütevelli heyet üyemiz Hulusi Yiğit de katılım sağladı. Yiğit'in çeşitli sivil toplum kuruluşları ve farklı kurumlarda edindiği tecrübeleri bizimle paylaşması, burs başvuru ve değerlendirme süreçlerinin daha etkin ve sağlıklı işlemesine dair bir yol haritasının belirlenmesine katkı sağladı.

Bu toplantı, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimize, üniversitemiz tarafından burs ve indirim sağlanması sürecinin daha adil ve sistemli bir değerlendirmeye tabi tutularak uygulanabilmesi hedefine yönelik önemli bir adımdır.