Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 4001 Ulusal ve Uluslararası Yarışma Etkinlik/Katılım Desteği Çağrıları Yayınlandı

Milli Teknoloji Hamlesinin ana bileşenlerinden olan beşeri sermaye gelişimine katkı sağlamak hedefiyle, öğrenimini sürdüren lise öğrencileri ile lise üzeri eğitim düzeyine sahip öğrenci, mezun ve girişimcilerin proje üretmelerini, geri bildirimler yoluyla projelerini geliştirmelerini, geliştirdikleri projelere yönelik düzenlenen yurt içi ve yurt dışı bilimsel yarışma ve etkinliklere katılmalarını teşvik etmek amacıyla Bilim ve Toplum Destek Programları 4001 Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği çağrıları yayınlanmıştır.

2 Ağustos itibarıyla https://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden alınan başvurular, 30 Eylül 2024 (saat 17.30) tarihine kadar tamamlanabilecektir.

Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için  4001 - Ulusal ve Uluslararası Yarışma/Etkinlik Katılım Desteği adresinde yer alan program sayfasını ziyaret edebilirsiniz.