Üniversitemizin TÜBİTAK 1001 Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Üniversitemizin TÜBİTAK 1001 Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı

​​TÜBİTAK ARDEB 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı "Spor Araştırmaları" çağrısı kapsamında Haliç Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Karadağ'ın yürütücülüğünde hazırlanan "Sporda Çift Kariyere Disiplinlerarası Bir Yaklaşım: Sporcuların Çift Kariyer Çevre Profillerinin İncelenmesi ve Çift Kariyer Süreçlerinin Toplumsal Dikey Hareketlilik Bağlamında Ele Alınması" başlıklı proje desteklenmeye hak kazandı.

Proje, sporcularda çift kariyer yetkinliği, çift kariyer gelişimi ve geçiş süreçlerini toplumsal dikey hareketlilik bağlamında disiplinler arası bir çerçevede inlemeyi amaçlıyor. Proje, spor psikolojisi ve spor sosyolojisi gibi nadiren bir araya gelen iki disiplinin iş birliğiyle yürütülen önemli bir araştırma olarak öne çıkıyor.

Proje başvurusunun iyileştirilmesi sürecinde AR-GE ve Proje Koordinatörlüğü ekibe destek sağladı. Haliç Üniversitesi'nin yanı sıra çeşitli üniversitelerden akademisyenler de proje ekibinde yer aldı.

Başta proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Duygu Karadağ olmak üzere, projede yer alan tüm akademisyenleri tebrik ederiz.

•  Proje Ekibi
  • Dr. Öğr. Üyesi Duygu Karadağ | Proje Yöneticisi