Dr. Seçil Pelin Aka Uluslararası Kongrede En İyi Bildiri Ödülünü Kazandı

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Dr. Seçil Pelin Aka Uluslararası Kongrede En İyi Bildiri Ödülünü Kazandı

Haliç Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Seçil Pelin Aka, 10-13 Eylül 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Targoviste kentinde, Valahia University of Targoviste ev sahipliğinde düzenlenen 10th EMI - Entrepreneurship and Social Sciences Congress'te "En İyi Bildiri" ödülüne layık görüldü. Aka, "A Model Proposal for the Moderating Effect of Intrapreneurship on the Effect of Work Design on Innovation Management" başlıklı çalışmasıyla bu prestijli ödülü kazandı.

Kongre, dört gün boyunca 186 farklı kurumdan gelen akademisyenleri ağırladı ve 22 ülkeden toplam 487 akademisyen 295 bildiri sundu. Kongrede, girişimcilik, sosyal bilimler ve inovasyon yönetimi gibi güncel akademik konular geniş bir yelpazede tartışıldı. Dr. Aka'nın çalışması, inovasyon yönetimi ve iş tasarımı gibi önemli konulara yaptığı katkılar nedeniyle büyük beğeni topladı.