Anne Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Anne Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

Anne Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

​​Eyüpsultanlı anneler, Haliç Üniversitesi ve Eyüpsultan Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Anne Üniversitesi" programının ardından mezuniyet sevinci yaşadı. 7 Şubat tarihinde başlayan program, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, annelerin kep atmasıyla son buldu. Törene, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı İrfan Papila katıldı.

Daha önce üniversite tecrübesi yaşamamış 240 Eyüpsultanlı anne, Haliç Üniversitesi'nde kampüs ortamını tecrübe etti. Anneler, üniversitemizin dersliklerinde Aile İçi İletişim, Anne-Baba Tutumları, Kariyer Planlama, Girişimcilik ve Dijital Pazarlama, Sıfır Atık: Sürdürülebilir Gelecek, Afet Farkındalık, Çocuk Hakları ve Aile Hukuku gibi çeşitli konularda dersler aldılar.

8 Mart’ta Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyette anneler kampüs deneyimlerini paylaştı;​