ERASMUS + KA171 Proje Başvuru Başarısı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler ERASMUS + KA171 Proje Başvuru Başarısı

ERASMUS + KA171 Proje Başvuru Başarısı

Üniversitemizin uluslararasılaşmasına ve proje üretme kültürüne büyük katkı sağlaması planlanarak hazırlanan 2023 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA171) projemiz 14 farklı ülke için € 95.635,00 hibe desteği alarak Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Başvurusu kabul edilen 114 tüm üniversiteler arasında almış olduğu € 95.635,00 hibe desteği ile üniversitemiz 30. sırada yer alırken vakıf üniversiteleri sıralamasında ise 3. sırada yer almaktadır.

Proje kapsamında, Amerika, Kanada, Rusya, Azerbaycan, Tunus, Fas, Kenya, Gana, Uganda, Nijerya, Arnavutluk, Kosova, Bangladeş, Ukrayna olmak üzere toplam 14 ülkede 28 partner üniversite ile öğrenci ve personel değişimi yapılmasına imkan sağlanacaktır.

Projenin kabulünde çok yoğun ç​aba sarf eden ve büyük emek veren Erasmus ve Değişim Programları Koordinatörlüğü çalışanlarımızı tebrik ederiz.